+38(044) 290-2808 +38(044) 290-2809 +38(096) 288-5446

Вібровставка фланцева EPDM РУ16 ДУ250

Вібровставка фланцева. Умовний діаметр 250. Виконана з гуми EPDM та армована сталевим прутом. Фланець сталевий. Приєднання за ГОСТ 12820. Призначена для згладжування коливань і розтягувань трубопроводу. Рекомендується для води, повітря, неагресивних або слабо агресивних рідин. Максимальний тиск до Ру16 и температура до 110 0С. Детальна інформація наведена у розділі   Паспорти на продукцію.

Купити компенсатор фланцевий Ду 250 та замовити доставку по Україні можно за телефонами на сторінці  "Контакти".

Відгуки

Ще немає відгуків

Сайт waterfit.com.ua належить компанії «Торговій дім «Каштан» та орієнтован на фахівців з трубопровідної арматури. На сайті Ви маєте можливість купити дешево запорну арматуру зі сталі, чавуна, латуні. Представлена продукція іноземних та українских виробників фланцевого та муфтового сантехнічного обладнання для управління і регулювання потоків води, газу, пари, нафтопродуктів та інших рідких середовищ.

Наше підприємство більш ніж 10 років займається імпортом в Україну сталевих та чавунних засувок, затворів поворотних дискових, клапанів зворотніх, вентилей та іншої запорної арматури. Ми постійно розширюємо асортимент і підтримуємо оптимальну ціну на деталі трубопроводів зі сталі: фланці, відводи, трійники, переходи. В розділі «Прайси» можна зкачати перелік нашої продукції з актуальними цінами. В ньому також можна знайти фільтри осадочні для води, крани кулькові, фітінг сталевий, чавунний і латунний самого різного призначення.

Існує багато варіантів виконання трубопровідного обладнання. Тому, щоби не зробити помилку, важливо мати точний технічний опис елементів та частин проекту. В кожному розділі сайту присутні креслення та характеристики товарів. На сторінці «Корисна інформація» викладені паспорти на вібровставки, засувки, затвори, клапани та таке інше. Тут же знаходяться довідкові відомості і відео-огляди.

В своєї роботі керуємося такими принципами:

  • Відкрита інформація;

  • Реальна вартість;

  • Знижки постійним покупцям;

  • Гарантія на товар і підтримка клієнта;

  • Доставка по всій території України;

Вам треба придбати запорну арматуру - пишіть нам на електронну пошту, на Вайбер або телефонуйте за телефонами в «Контакти». Завжди Вам раді!